Malompark Bevásárlóközpont, 4027 Debrecen, Füredi út 27.

Kedves Látogató! Szeretnénk tájékoztatni, hogy az Aktív Fitness átmenetileg nem üzemel. Köszönjük megértését!

Kedves Látogató! Szeretnénk tájékoztatni, hogy az Aktív Fitness átmenetileg nem üzemel. Érdeklődni az aktiv@aktivfitness.hu e-mail címen lehet. Köszönjük megértését!

DIGI ügyfélszolgálat

A DIGI Magyarország egyik vezető távközlési szolgáltatója. Számos budapesti kerületben és több mint 60 településen érhető el kábeles szolgáltatása. A magyar piacon vezető műholdas TV szolgáltató. Megbízhatóan magas minőségű, innovatív és egyszerű beüzemelésű komplex telekommunikációs megoldásokat kínál. A piacon egyedülállóan, saját gyártású csatornákkal rendelkezik: DIGI Sport 1, DIGI Sport 2, DIGI Sport 3, DIGI Film, DIGI World, DIGI Life és DIGI Animal World.

Kábel alapú szolgáltatásunk: TV + Net + Telefon
Műholdas szolgáltatásunk: Műholdas TV, Mobilinternet

A DIGI Kft. a legmodernebb optikai szálas technológia alkalmazásával minőségi és kimagasló ár-érték arányú szolgáltatást biztosít. Jelenleg Magyarország leggyorsabb 1000 Mbps kábeles lakossági internet csomagját kínálja az előfizetőknek. Hosszú távú termékstratégia és pénzügyi modell biztosítja a stabil és alacsony árakat. Neves sportjogokkal rendelkező sportcsatornái a DIGI Sport 1 és a DIGI Sport 2, DIGI Sport 3, melyek még népszerűbbé teszik televíziós csomagjait.

DIGI ügyfélszolgálat

Telefon

1272

E-mail

ugyfelszolgalat@digikabel.hu

Weboldal

digi.hu

Nyitva tartás

hétfő-péntek: 9:00-20:00
szombat-vasárnap: 9:00-17:00

Vásároljon, sportoljon, ügyintézzen egy helyen, a Malompark Bevásárlóközpontban!

Ablak bezárása