Malompark Bevásárlóközpont, 4027 Debrecen, Füredi út 27.

Kedves Látogató! Szeretnénk tájékoztatni, hogy az Aktív Fitness átmenetileg nem üzemel. Köszönjük megértését!

Bemutatkozás

Talán kevesen tudják, honnan kapta nevét Debrecen elsőként épült bevásárlóközpontja, a Malompark. Az 1848-ban létrehozott István Gőzmalom volt a névadója, mely kiemelkedő jelentőségű volt az iparosodás területi fejlődésében.

A Malompark Bevásárlóközpont Debrecen frekventált területén, a Füredi út-Nádor utca-Egyetem sugárút által határolt háromszögben, Debrecen főteréhez, valamint a Debreceni Egyetemhez és a Nagyerdőhöz egyaránt közel elhelyezkedő, 1998 óta működő, széles körben kedvelt bevásárlóközpont.

Több, mint 600 parkolóhely áll díjtalanul látogatóink rendelkezésére, lehetővé téve az időjárási viszonyoktól függetlenül kellemes bevásárlást. Népszerűségünk a nyitás óta töretlen, látogatóink száma jelenleg éves szinten közel 8 millió fő.

A Malompark Bevásárlóközpont két épületből áll, nettó eladótere mindösszesen 30.700 négyzetméter. A főépület üzleteinek alapvető funkciója a vásárlás, amelyet a 2. épület főként szolgáltatásokkal egészíti ki. A kisebb és nagyobb üzletek révén a bevásárlóközpont közel 150.000 féle terméke és szolgáltatása közül választhatja ki az Önnek megfelelőt.

Mindkét épületben kulturált-, igényes-, klimatizált környezet; évszakonként megújuló, hangulatos dekoráció fogadja látogatóinkat, vásárlóinkat. Biztonsági szolgálatunk a nap 24 órájában ügyel a bevásárlóközpont bérlőinek és vásárlóink biztonságára.

Vásároljon, sportoljon, ügyintézzen egy helyen, a Malompark Bevásárlóközpontban!

Ablak bezárása